Menu

Land Cruiser

  • Land cruiser

Rafinament inegalabil. Land Cruiser este pe atat de rafinat pe cat este de agil si robust. Farurile si luminile de zi de tip LED, grila frontala impunatoare, proiectoarele de ceata si grila inferioara creeaza o atractivitate urbana deosebita si o prezenta off-road puternica. 
Deplasativa oriunde. Transmisia integrala si sistemul de management multi-teren ce echipeaza modelul Land Cruiser permit deplasarea facila pe orice suprafete. Ceea ce face Land Cruiser un vehicul atat de placut de condus in teren este abundenta de tehnologii inovative, devenita sinonimul marcii Toyota. 
Protectie de neinvins. Caracteristicile de siguranta ale modelului Land Cruiser nu au rival, astfel incat va puteti bucura de calatoria care va asteapta. 
De neoprit. Land Cruiser are o reputatie globala bazata pe mai mult de 60 de ani de calitate, durabilitate si fiabilitate indisputabile. Constanta indicelui de satisfactie al clientilor nostri este dovada calitatii designului acestui remarcabil 4WD. Este un adevarat simbol ce intruchipeaza tehnologia de ultima generatie, siguranta si confortul fara compromisuri.